Farmen 2016 til vestsida?

Strix televisjon, produsenten av TV2-serien Farmen, er på jakt etter den nye Farmen-garden for 2016-sesongen!

Dei har eindel kriteriar for den nye garden og områda rundt, så om du har eller veit om ein gard som tilfredstiller desse, ta kontakt med stine.falstad@strix.no.

 

Kriterier for Farmen-garden 2016: 

– Gården må ligge helt isolert fra omverdenen. Det kan ikke være synlig bebyggelse i nærheten av gården på noen måter, ei heller ute på vannet. Jo større avstand til nærmeste nabo, jo bedre.

– Det kan ikke gå motorvei i nærhet av gården, da synet av biler og alt av moderne transport vil ødelegge opplevelsen av å være 100 år tilbake i tid, mens lyden vil ødelegge opptakene. Alle veier til gården må kunne sperres av.

– Det kan ikke være strømmaster eller noe annet moderne fra vår tid som det ikke går an å fjerne.

– Det må være vann (badevann) tilknyttet til gården. Vannet må være maks 300 meter fra selve hovedhuset og må være synlig fra gården.

– Åpent landskap er høyt på ønskelisten i år. Altså ikke mye skog.

– Det trenger ikke være mange bygg på eiendommen. Det er mye som kan bygges av oss.

– Vi må kunne gjøre store endringer med selve gården og huset, men dette kommer vi nærmere inn på senere. I første omgang vil vi bare se på muligheter.

– Takhøyde inne må være minimum 220 cm.

– Flat mark ønskes.

I tillegg til dette trenger vi noe informasjon om hvor langt unna nærmeste hotell er. Vi kommer til å være et crew på 30-50 personer som må bo maks 30-40 minutters reise fra selve gården.

Ha i bakhodet at vi kan gjøre store forandringer på et sted, så hvis plassen er stor og åpen vil vi gjerne se! I de tilfeller det går an for dere for å skaffe bilder, er det helt optimalt.

Send gjerne med gnr/bnr slik at vi kan se på flyfoto av eiendommen.

image

Falstad opplyser på Mail at område for eventuell ny gard ikkje er sett, og at dei inntil vidare kun er i researchfasen for mogeleg ny sesong.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *